Over Credit Life

Credit Life verzekert je leven

Met de verzekeringen van Credit Life hoef jij je nooit meer zorgen te maken om je financiële situatie. Onze verzekeringsoplossingen rond arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid zorgen voor inkomen in moeilijke situaties.

Het belang van een verzekering

Als dé verzekeraar bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden is Credit Life van mening dat eigenlijk niemand in Nederland in deze tijd nog zonder deze verzekeringen kan. Zeker niet als iemand een grote, langdurige financiële verplichting zoals een hypotheek aangaat. De gevolgen van arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid op het inkomen zijn in vrijwel alle gevallen enorm groot. De uitkeringen uit sociale verzekeringen zijn ontoereikend om de levensstandaard die mensen gedurende hun werkende leven hebben opgebouwd te onderhouden.

140 jaar geschiedenis

Met de kracht en 140 jaar ervaring van ons Duitse moederbedrijf RheinLand Versicherungsgruppe biedt Credit Life in Nederland verzekeringsoplossingen op maat en speciaal toegesneden op de behoefte van de hedendaagse consument én zijn adviseur.

Vind jouw adviseur

Credit Life vindt het belangrijk dat je een verzekering kiest die goed past bij wat je nodig hebt. Daar is een goede adviseur voor nodig.
Daarom werken wij samen met duizenden financieel- en hypotheekadviseurs door het hele land. Ben je op zoek naar een adviseur?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Nieuws en tips

 • Hoe wordt een verzekeringsclaim bij Credit Life beoordeeld?

  Claim

  Een kijkje achter de schermen: Hoe wordt een verzekeringsclaim beoordeeld?

 • Credit Life verzekeringen

  Woonlastenverzekering en Inkomensgarantie nu ook voor huurders.

 • Ik ben ziek, hoe zit het met mijn inkomsten?

  Sociale voorzieningen

  Ik ben ziek, hoe zit het met mijn inkomsten?

 • Credit Life verzekeringen

  Credit Life Woonlastenverzekering premietool.

Wil je meer over ons lezen? Bekijk alle actuele berichten