De Credit Life Private Leasebeschermer zorgt ervoor dat uw klant geen zorgen heeft over de maandlasten van een private lease.

Private Leasebeschermer

 

Met de Credit Life Private Leasebeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een private lease.

Die kunnen toch worden betaald door de Credit Life Private Leasebeschermer. In het geval van overlijden wordt het restant van de verplichtingen overgenomen.

 

Dekking Arbeidsongeschiktheid

Al na 30 dagen arbeidsongeschiktheid een uitkering! Liever een langere wachttijd tegen een lagere premie? Dan is er ook nog de keuze voor 1 jaar wachttijd. Wij hanteren geen specifieke uitsluitingen en volgen bij de beoordeling van arbeidsongeschiktheid de beslissing van het UWV.

 

Dekking Werkloosheid

Wordt de consument onverhoopt werkloos? Dan start de uitkering direct. De uitkering is maximaal 12 maanden, en maximaal zolang de consument een uitkering van het UWV ontvangt. Uit de cijfers blijkt dat de consument in zeer veel situaties weer aan het werk voordat de uitkering eindigt.

 

Dekking Overlijden

Bij het afsluiten van de Credit Life Private Leasebeschermer, inclusief de dekking “overlijden” kan het uitstaande saldo worden ingelost in het geval van overlijden. Hierdoor zijn nabestaanden financieel geholpen en hebben zij een zorg minder in verdrietige tijden.

Voor meer informatie raadpleeg hier de voorwaarden van de Credit Life Private Leasebeschermer.

Geen medisch traject, na de aanvraag direct een polis

Het aanvragen van de Credit Life Kredietbeschermer is erg eenvoudig en verloopt bijzonder efficiënt.

Aanvragen voor de Credit Life Kredietbeschermer worden met één klik elektronisch ingediend via je MAEX adviespakket. Er komt geen papier aan te pas. De aanvraag wordt binnen 2 minuten verwerkt, en je hebt de polis direct in je bezit. Het medisch traject gaat via stellingen waarmee de consument met de aanvraag akkoord gaat.

Gebruikt u MAEX nog niet? Als u een aanstelling bij ons aangaat leggen wij telefonisch uit hoe u een licentie van het adviespakket aanschaft en hoe het pakket werkt.

Kenmerken

  • Digitaal aanvragen binnen 2 minuten een polis
  • Ruime verzekerde bedragen tot € 2.000,- per maand
  • Geen medisch traject
  • Maar liefst tot € 75.000 dekking bij overlijden
  • Uitstekende dekking tegen een scherpe premie
  • En bij overlijden kan de partner gewoon doorrijden totdat het contract eindigt.

 

 

Documenten

Agentschap en Advies

Wilt u een agentschap en of advies? Neem dan contact op met Rick Huber via 06-55 48 84 55 of via de e-mail: rick.huber(at)creditlife.nl

Voor de administratie werkzaamheden zoals de behandeling van aanvragen, polisopmaak, premie incasso en mutaties neem dan contact op met:

Credit Life
Postbus 75916
1070 AX AMSTERDAM
020-4266000
administratie(at)creditlife.nl