Samen
Sterk
Zekerheid

 

 

Bescherm de risico's van uw klanten

Wilt u ook dat uw klanten geen extra financiële zorg hebben als het tegenzit?

Wij zorgen samen met u dat uw klant kan blijven wonen.

 

Woonlastenverzekering

Met de Credit Life Woonlastenverzekering hoeven uw klanten zich geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Die kunnen ze met de woonlastenverzekering blijven betalen.

 

Meer Info

Inkomensgarantie

De Credit Life Inkomensgarantie voorkomt een ongewenste daling van het inkomen bij arbeidsongeschiktheid. De WIA-uitkering wordt tijdens de arbeidsongeschiktheid gegarandeerd aangevuld tot het afgesproken bedrag.

 

Meer Info

Arbeidsongeschiktheids-
RisicoVerzekering

De Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering (ARV) keert eenmalig een vrij te besteden bedrag uit als u echt niet meer kunt werken en daarom in de IVA terecht komt.  

Meer Info

Overlijdensrisicoverzekering

Als het inkomen van de belangrijkste kostwinner wegvalt, kunnen de meeste van uw klanten nog maar een paar maanden van hun spaargeld leven.Met een concurrerende overlijdensrisicoverzekering overbrugt Credit Life deze kloof en levert tegelijkertijd een belangrijke bijdrage aan uw relatie met uw klanten.  

 

Meer Info

Kredietbeschermer

Met de Credit Life Kredietbeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. In het geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

 

Meer Info

Private Leasebeschermer

Met de Credit Life Private Leasebeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een private lease. Die kunnen toch worden betaald door de Credit Life Private Leasebeschermer. In het geval van overlijden wordt het restant van de verplichtingen overgenomen.

 

Meer Info