Samen
Sterk
Zekerheid

Samen met u zorgen wij voor een Sterk(e) basis met meer Zekerheid voor uw klanten.

Samen met Credit Life

 

Credit Life werkt uitsluitend met professionele financieel adviseurs. Deskundige mensen die het niet bij woorden alleen laten, maar ook daadkracht tonen als dat nodig is.

Wij hechten veel waarde aan de rol van de onafhankelijk adviseur. Bestaande relaties en potentiële klanten hebben behoefte aan objectieve adviezen. Dat is het beste voor hen, voor je declarabele uren en uiteraard voor de afzet van onze kwaliteitsproducten.

Credit Life verzekeringen aanvragen

Bent u aangesloten bij een serviceprovider? Dan kunt u de Credit Life overlijdensrisicoverzekeringwoonlastenverzekering en de Inkomensgarantie direct aanvragen. Vraag uw provider naar de inlogcode van de Credit Life webmodule.

Bent u niet aangesloten bij een van deze samenwerkende partijen of wilt u gewoon liever een rechtstreekse aanstelling? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Kennismaken


Michel van Mook 
Accountmanager
Regio Zuid – Oost Nederland
Bel 06-514 18 987
Michel.vanMook(at)creditlife.nl

Rinske den Heijer
Accountmanager
Regio Midden -West Nederland
Bel 06-215 71 336
Rinske.denHeijer(at)creditlife.nl

Gerard Mesken
Accountmanager
Regio Noord Nederland
Bel 06 814 03 792
Gerard.Mesken(at)creditlife.nl

Daniëlle Scholten
Accountmanager
Regio Zuid- West Nederland
Bel 06 482 47 432
Danielle.Scholten(at)creditlife.nl

Simone van Os 
Accountmanager
Regio Midden – Oost Nederland
Bel 06-526 89 248
Simone.vanOs(at)creditlife.nl

Volledig digitaal aanvraagproces

Als aangesloten adviseur kunt u 24/7 inloggen op MyCreditLife. Deze online omgeving is helemaal ingericht om u snel van dienst te zijn, vooral als u met een relatie aan tafel zit en direct informatie nodig hebt. U kunt bijvoorbeeld premieberekeningen uitvoeren, offertes maken, verzekering aanvragen indienen en de afwikkeling van aanvragen volgen.

Het aanvraagproces van Credit Life verloopt volledig digitaal via HDN of MyCreditlife. Een fysieke handtekening van uw klant hebben wij niet nodig. Indien de aanvraag medisch gezien ‘schoon’ is ontvang u de polis vrijwel direct per e-mail. Ook de medische vragenlijst kan volledig digitaal door uw klant worden ingevuld.

Alle aangesloten adviseurs kunnen ook gebruik maken van de Credit Life Inkomensplanner, trainingen en andere services.