Nieuws

Wij houden u op de hoogte.

Hypovak 2021

“Welkom thuis” stond letterlijk op de deurmat bij de entree van onze stand “het huis van Credit Life”. En niet alleen wij maar maar met ons hebben veel van onze partners zich zeer thuis gevoeld in ons huis op Hypovak.

We zagen door de bomen het bos niet meer!
100 van onze topadviseurs hadden een persoonlijke uitnodiging ontvangen met de sleutel van ons huis. Met veel enthousiasme werden de sleutels in het slot gestoken van onze voordeur. De grap was dat alle sleutels paste. Elke adviseur werd bij het openen van de deur eigenaar van een boom in het Credit Life bos. Deze bomen zijn namens Credit Life geplant in EcoTree’s prachtige bos van Luthenay, in Bourgondie. De adviseur en Credit Life dragen hiermee bij aan het verwijderen van CO2 uit de atmosfeer, het beschermen van de lokale biodiversiteit en het ondersteunen van toekomstige generaties met duurzaam hout.
 
Perry Dizij in debat op het plenaire podium
Hoe trekken geldverstrekker/verzekeraar en adviseur samen innoverend naar een topadvies? Daarover gingen Hans Buursink (Nationale Nederlanden) Arje Pappie (De Hypotheekshop), Nathan Brouwer (Figlo) en Perry namens Credit Life in Debat. Met een aantal stellingen werd de zaal meegenomen in onderwerpen als innovatie, compliance, de verwachtingen van adviseurs richting aanbieders en andersom.
 
De eindborrel
We wilden de adviseurs in grote getale laten kennismaken met de mensen achter Credit Life. De door ons verzorgde eindborrel was hiervoor een perfect podium. Adviseurs konden een heerlijk glas wijn halen bij ons in de achtertuin, verzorgd door Wine on Wheels, genieten van een te gek optreden van Derick Stadwijk met Soul in je moerstaal en een spetterend optreden met een fantastische solo op de mondharmonica van onze eigen collega Ben van der Velden.
Swingend hebben we Hypovak afgesloten!
We kijken met trots terug op een waanzinnige dag met mooie gesprekken en waardevolle ontmoetingen. 
Het team van Credit Life staat als een huis. Samen Sterk voor Zekerheid. 

Bekijk hier de korte terugblik van Hypovak 2021
https://lnkd.in/grUgs-r6