Nieuws

Wij houden u op de hoogte.

Credit Life één van de hoofdsponsoren van Hypovak "Duurzaam naar een topadvies"

“Duurzaam naar een topadvies” is dit jaar het thema van Hypovak. Hét hypotheekevent vindt plaats op donderdag 4 november en wordt gehouden op een volledig energieneutrale locatie; de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Credit Life is dit jaar één van de hoofdsponsoren naast ABN AMRO en Nationale Nederlanden..

 

In een duurzaam hypotheekadvies vormt de woningfinanciering het startpunt van een langdurige klantrelatie. Nu is de woningfinanciering nog te vaak het startpunt én het eindpunt van de klantrelatie. Tijdens HypoVak krijgt de financieel adviseur op het plenaire podium en in de diverse masterclasses praktische handvatten aangereikt om te komen tot een duurzaam topadvies. Kennisthema’s zoals actief klantbeheer, life events, duurzaam wonen, fiscaliteit, productontwikkeling en automatisering komen hier aan bod.

Wij kijken er naar uit om het intermediair op onze stand te ontvangen in “het Huis van Credit Life”. Om ongedwongen met elkaar in gesprek te gaan aan onze keukentafel, elkaar weer in de ogen kijken, sparren met vakgenoten en de experts van Credit Life over “de sleutel” van topadvies.

  • TOP advies is voor Credit Life een adviesgesprek inclusief risico arbeidsongeschiktheid.
  • TOP advies is samen de klant bewust maken en overtuigen van de noodzaak om bij het aangaan van een langdurige financiele verplichting verzekerd te zijn en te blijven.
  • De adviseur is onze partner en staat net als Credit Life voor duurzaam topadvies waarbij Service en Loyaliteit voorop staan.

Fijn dat het weer mag en kan. Fysiek netwerken. Gesprekken voeren met branchegenoten.
Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken er naar uit iedereen op 4 november weer te ontmoeten.

Samen sterk voor Zekerheid.

Het team van Credit Life