Nieuws

Wij houden u op de hoogte.

Credit Life introduceert de ArbeidsongeschiktheidsRisicoverzekering (ARV).

Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering (ARV), een basisverzekering met een lage premie en een eenmalige uitkering. Hiermee krijgt de klant een vangnet-oplossing voor als het echt fout gaat.

Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering

Het afsluiten van een ORV bij een hypotheek is bijna een vanzelfsprekendheid, in tegenstelling tot het verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid: 4 op de 5 mensen accepteert dit risico terwijl toch de helft van alle arbeidsongeschikten uiteindelijk volledig worden afgekeurd. Daarom introduceert Credit Life de ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering (ARV), een basisverzekering met een lage premie en een eenmalige uitkering. Hiermee krijgt de klant een vangnet-oplossing voor als het echt fout gaat.

De ARV keert eenmalig een bedrag uit als een verzekerde in de IVA  terechtkomt – en dat overkomt 50% van de arbeidsongeschikten in de WIA. Het uitgekeerde bedrag is eenmalig en vrij besteedbaar. Dus uw klant kan er zijn hypotheek (gedeeltelijk) mee aflossen, zodat de maandlasten voortaan een stuk lager worden, maar het geld kan ook gebruikt worden om het huis aan te passen aan een nieuwe situatie, als bijvoorbeeld trappenlopen niet meer (vanzelf) gaat.

Wie zich ook wil verzekeren voor tijdelijke of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, raden we nog steeds een Woonlastenverzekering of Inkomensgarantie aan. De ARV is expres zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk gehouden, waardoor ook de premie aanzienlijk lager is. Net zoals bij de ORV hoeft alleen het verzekerd bedrag en de looptijd gekozen te worden. Ons doel is dat iedereen die een hypotheek afsluit, zichzelf niet alleen verzekert voor overlijden, maar ook voor volledige arbeidsongeschiktheid. Dat is een risico dat wat ons betreft niet meer genomen hoeft te worden.

Lees meer.

Aanvragen

De Credit Life ARV is op dit moment af te sluiten via het Credit Life Extranet en DIAS Software. De komende tijd ook beschikbaar in meerdere adviespakketten. Daarnaast is het product opgenomen in de Inkomensplanner, die ook beschikbaar is via het Credit Life Extranet.