Nieuws

Wij houden u op de hoogte.

Vernieuwde Credit Life Woonlastenverzekering

Nu de lente is begonnen en de zon eindelijk weer voor wat positieve vibes zorgt, lancerenwij de eerste uit een rij van nieuwe producten; onze woonlastenverzekering met een hoop nieuwe en verbeterde punten. De uitbreidingen van de vernieuwde Credit Life Woonlastenverzekering hebben wij voor u op een rij gezet.

Credit Life Woonlastenverzekering
  • Beroepsdekking voor meer beroepen mogelijk.
  • Diverse bestaande aandoeningen kunnen tegen een opslag worden meeverzekerd in plaats van altijd middels een clausule te worden uitgesloten.
  • Extra eenmalige uitkering van € 3.000 wanneer iemand duurzaam en volledig arbeidsongeschiktheid raakt.
  • Bij ziekenhuisopname een extra uitkering van € 35 per dag, tot een maximum van 30 opnamedagen.
  • Maximale eindleeftijd is verhoogd naar 70 jaar.

Naast ruimere voorwaarden biedt de vernieuwde woonlastenverzekering meer flexibiliteit. Klanten die geen volledige woonlastenverzekering willen afsluiten,
kunnen kiezen voor een dekking bij ongevallen, zodat zij toch een deel van hun arbeidsongeschiktheidsrisico afdekken.

De Woonlastenverzekering is ook opgenomen in onze verbeterde Inkomensplanner.

Hier kunt u snel en eenvoudig online een volledig beeld geven van de financiële situatie van uw cliënt bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Met de Inkomensplanner maakt u binnen een minuut een op maat gesneden en overzichtelijk adviesrapport. Wanneer de planner een tekort signaleert, wordt hiervoor gelijk een oplossing aangedragen. Deze oplossing kunt u vervolgens direct vanuit de planner omzetten in een verzekeringsaanvraag.

Deze planner is ‘web-based’ en vervangt onze WIA-planner met de downloadbare Excel sheets. De planner kunt u gebruiken via het extranet van Credit Life.

De nieuwe tarieven en aanpassingen zijn ook terug te vinden in alle gangbare en geüpdate advies-softwarepakketten: Adviesbox, Finix, Findesk en DIAS Advies.
De dekking AO Basis (ongeval) is op dit moment af te sluiten via DIAS Advies en ons Extranet en komt de komende tijd ook beschikbaar in de andere adviespakketten.

Credit Life Woonlastenverzekering