Nieuws

Wij houden u op de hoogte.

Maandag 8 maart Callas en Credit Life samen op één locatie

Maandag 8 maart zal eindelijk iedereen van Callas en Credit Life fysiek als één team vanuit één locatie gaan opereren. Na vijf jaar bundelen we dan uiteindelijk ook fysiek onze krachten om samen met onze partners nog sterker in te kunnen zetten op verzekeringsprogramma’s en diensten ten behoeve van de financiële zekerheid voor consumenten.

Persoonlijk zal ik als Rotterdammer het uitzicht van mijn kantoor op ‘de Toekomst van Ajax’ niet echt gaan missen. De maandagochtenden zullen voor mij niet wezenlijk veel veranderen, in acht nemende dat naast het team van Credit Life het overgrote deel van het team van Callas ook meer “Amsterdams georiënteerd’ zal zijn dan Rotterdams.

Maar het samenbrengen van enthousiaste mensen met ieder zijn specifieke kennis en achtergrond, geeft energie. Het plezier wat ik de afgelopen maanden in aanloop naar de verhuizing iedere dag heb mogen ervaren, in een tijd die gedomineerd werd door allerlei Corona-beperkende maatregelen, geeft mij vertrouwen en de garantie dat ‘deze familie” alle wensen en doelstellingen van de met ons samenwerkende intermediairs en hun klanten zal realiseren.

Namens iedereen hoop ik u snel eens te zien in onze nieuwe kantoor in het Bavinckhouse in Amstelveen.

Blijf gezond, pas goed op uzelf en uw naasten,
Perry Dizij
Directielid Credit Life en Callas Nederland B.V.

Tussen 12 uur en 13 uur openen wij officieel met elkaar de nieuwe en leukste werkplek aan de Bavincklaan in Amstelveen en proosten wij offline en online met elkaar op één team en één locatie. Vanaf 13 uur zijn we weer bereikbaar voor u.