Samen
Sterk
Zekerheid

Credit Life biedt verzekeringsoplossingen op maat en ontwikkelt oplossingen voor onze partners en verzekerden.

Credit Life beste Inkomensverzekeraar

Wij bieden verzekeringsoplossingen op maat en ontwikkelen oplossingen die zijn toegesneden op het businessmodel van onze partners.

Wij werken voor onze partners en verzekerden met als motto:

‘Samen Sterk voor Zekerheid’

 

Credit Life verzekert 100% van het inkomen bij arbeidsongeschiktheid

 Opnieuw toont Credit Life aan waarom wij marktleider op het gebied van inkomensverzekeringen zijn. In plaats van onze maximale dekking van 90% gaan we namelijk tot 100% van het huidige bruto loon van de klant verzekeren, met een maximum van 100.000 euro per jaar.

 

Woonlastenverzekering

Met de Credit Life Woonlastenverzekering hoeven uw klanten zich geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Die kunnen ze met de woonlastenverzekering blijven betalen.

 

Lees meer

Inkomensgarantie

De Credit Life Inkomensgarantie voorkomt een ongewenste daling van het inkomen bij arbeidsongeschiktheid. De WIA-uitkering wordt tijdens de arbeidsongeschiktheid gegarandeerd aangevuld tot het afgesproken bedrag.

 

Lees meer

Arbeidsongeschiktheids-
RisicoVerzekering

De Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering (ARV) keert eenmalig een vrij te besteden bedrag uit als u echt niet meer kunt werken en daarom in de IVA terecht komt.  

Lees meer

Overlijdensrisicoverzekering

Als het inkomen van de belangrijkste kostwinner wegvalt, kunnen de meeste van uw klanten nog maar een paar maanden van hun spaargeld leven.Met een concurrerende overlijdensrisicoverzekering overbrugt Credit Life deze kloof en levert tegelijkertijd een belangrijke bijdrage aan uw relatie met uw klanten.  

 

Lees meer

Kredietbeschermer

Met de Credit Life Kredietbeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. In het geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

 

Lees meer

Private Leasebeschermer

Met de Credit Life Private Leasebeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een private lease. Die kunnen toch worden betaald door de Credit Life Private Leasebeschermer. In het geval van overlijden wordt het restant van de verplichtingen overgenomen.

 

Lees meer

    

 

Samenwerken

Nog geen samenwerking met Credit Life?

Samenwerken met Credit Life kan zowel via een serviceprovider als via een rechtstreekse aanstelling.

 

Meer Info