Samen
Sterk
Zekerheid

Credit Life biedt verzekeringsoplossingen op maat en ontwikkelt oplossingen voor onze partners en verzekerden.

Credit Life is verzekeraar en administrateur in één

Wij bieden verzekeringsoplossingen op maat en ontwikkelen oplossingen die zijn toegesneden op het businessmodel van onze partners.

Wij werken voor onze partners en verzekerden met als motto:

‘Samen Sterk voor Zekerheid’

 

Woonlastenverzekering

Met de Credit Life Woonlastenverzekering hoeven uw klanten zich geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Die kunnen ze met de woonlastenverzekering blijven betalen.

 

Meer Info

Inkomensgarantie

De Credit Life Inkomensgarantie voorkomt een ongewenste daling van het inkomen bij arbeidsongeschiktheid. De WIA-uitkering wordt tijdens de arbeidsongeschiktheid gegarandeerd aangevuld tot het afgesproken bedrag.

 

Meer Info

Overlijdensrisicoverzekering

Als het inkomen van de belangrijkste kostwinner wegvalt, kunnen de meeste van uw klanten nog maar een paar maanden van hun spaargeld leven.Met een concurrerende overlijdensrisicoverzekering overbrugt Credit Life deze kloof en levert tegelijkertijd een belangrijke bijdrage aan uw relatie met uw klanten.  

 

Meer Info

Kredietbeschermer

Met de Credit Life Kredietbeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. In het geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

 

Meer Info

Private Leasebeschermer

Met de Credit Life Private Leasebeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een private lease. Die kunnen toch worden betaald door de Credit Life Private Leasebeschermer. In het geval van overlijden wordt het restant van de verplichtingen overgenomen.

 

Meer Info

    

 

Samenwerken

Nog geen samenwerking met Credit Life?

Samenwerken met Credit Life kan zowel via een serviceprovider als via een rechtstreekse aanstelling.

 

Meer Info

Verantwoord en duurzaam ondernemen

 

Meer Info