Klachten

Credit Life werkt er hard aan om samen met jou en je adviseur tot de beste verzekeringsoplossing voor jou te komen. Soms gaat er helaas toch iets mis of niet volgens jouw verwachtingen. Dat vinden we heel vervelend en we zijn blij als je dit aan ons wilt doorgeven. Zo kunnen we bijleren en verbeteren waar nodig. Heb je een klacht of opmerking over Credit Life? Dan kan je deze gemakkelijk indienen per e-mail, telefoon of post.

E-mail: klachten@creditlife.nl

Telefoonnummer: 020-426 60 44

Post:
Credit Life
T.a.v. de Directie
Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

Om zo jouw klacht goed en snel mogelijk op te pakken, hebben we een aantal gegevens van je nodig:

  • Een zo concreet mogelijke omschrijving van het probleem en eventueel de gewenste oplossing. Zijn er bijlages die het probleem verduidelijken? Stuur die dan ook mee.
  • Je polisnummer
  • Je naam, adres en telefoonnummer

Wat kan je verwachten?

Wij gaan na ontvangst binnen 2 werkdagen voor je aan de slag. De klachtencoördinator van Credit Life verzamelt eerst informatie bij jou en de betrokken afdeling(en) en zorgt voor duidelijkheid over wat er precies is gebeurd. Daarna neemt hij of zij contact met jou op.

De meeste klachten kunnen op die manier binnen 10 werkdagen worden opgelost. Is jouw klacht wat ingewikkelder? Dan stemt de klachtencoördinator met jou een andere planning af.

Oneens met de uitkomst?

Samen met de klachtencoördinator kan je naar een vervolgtraject kijken. We kunnen bijvoorbeeld vragen of een juridisch adviseur of de directie naar het probleem willen kijken of dat we onze procedures moeten aanpassen. Kies je voor een vervolgtraject? Dan bevestigen wij ons antwoord schriftelijk aan jou.

KiFiD

Komen we er ook op die manier niet samen uit? Dan mag je je klacht ook altijd voorleggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Daar zijn geen kosten aan verbonden. Je kan daar tot drie maanden nadat je de schriftelijke reactie van Credit Life hebt ontvangen je probleem voorleggen. Je kan je klacht indienen door een brief te sturen aan:
Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Het KiFiD is ook bereikbaar op telefoonnummer 070-333 89 99 of per e-mail op info@kifid.nl. Meer informatie over het indienen van een klacht bij het KiFiD vind je op www.kifid.nl.