Uit voorzorg
Credit Life

Zorg dat uw dierbaren zekerheid hebben als het ondenkbare gebeurt. Onze partner adviseert u graag.

Overlijdensrisicoverzekering

Wanneer het inkomen van de hoofdverdiener door overlijden wegvalt, dan is dat niet alleen een emotioneel zwaar verlies. De meeste mensen kunnen slechts enkele maanden van hun spaargeld leven en zijn daarna op hulp aangewezen. Met onze concurrerende overlijdensrisicoverzekering helpt Credit Life International u dit financiële gat op te vullen, zodat u ook in moeilijke fases van het leven aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.

Wanneer is een overlijdensrisicoverzekering zinvol?

  1. Om een levenspartner of gezin te beschermen tegen financiële nood als gevolg van overlijden van de hoofdverdiener. Vooral voor gezinnen met slechts één kostwinner is een overlijdensrisicoverzekering sterk aan te bevelen.
  2. Bij vastgoedfinancieringen of andere langlopende leningen. Vaak eisen banken of andere kredietverstrekkers dat een overlijdensrisicoverzekering is afgesloten als onderpand voor de lening.
  3. Voor zakelijke partners die elkaar willen beschermen tegen de kostenlast bij overlijden van een van de partners, en om de continuïteit van hun onderneming na een dergelijke gebeurtenis te kunnen waarborgen.

Verzekeringskaart

Credit Life International biedt haar overlijdensrisicoverzekering aan via verschillende partners. Met de verzekeringskaart kunt u in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Overlijdensrisicoverzekering van onze partners te vergelijken met andere aanbieders.