Betrouwbaar
Credit Life

Neem tijdig maatregelen en verzeker het inkomensgat. Onze partner adviseert u graag.

Inkomensverzekering

Als u niet meer kunt werken door ziekte of een ongeval, komt u na 2 jaar misschien in aanmerking voor een WIA uitkering. De hoogte van deze uitkering is afhankelijk van vele factoren. Uw inkomen kan hierbij fors dalen, zelfs tot onder de € 500,- per maand. Ongeveer 30% van de mensen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering aanvragen komen daar niet eens voor in aanmerking.

De Callas Inkomensgarantie en Woongarant Verzekerd Inkomen Plan voorkomen een ongewenste daling van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Bij het afsluiten van de verzekering geeft u aan, welk inkomen u wilt blijven ontvangen. De Callas Inkomensgarantie en Woongarant Verzekerd Inkomen Plan vullen de WIA- uitkering tijdens arbeidsongeschiktheid aan tot dit gewenste bedrag. Zo weet u zeker dat u altijd voldoende inkomen ontvangt om de dingen die u belangrijk vindt te kunnen blijven betalen.

Verzekeringskaart

Credit Life biedt haar verzekeringen aan via verschillende partners. Met de verzekeringskaart kunt u in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Betalingsbeschermer van onze partners te vergelijken met andere aanbieders.