Betrouwbaar
Credit Life

Onze verzekering betaalt wanneer u dat niet kunt.

Wij zorgen ervoor dat u uw
betalingsverplichtingen kunt nakomen

Wanneer u een huis koopt, of een gezin sticht gaat u een financiële verplichting aan. Misschien vraagt u zich weleens af of u wel altijd zal kunnen betalen.

Samen met onze partners nemen wij u deze zorgen graag uit handen. Of het nu gaat om het garanderen van terugkerende betalingsverplichtingen of de financiële zekerheid voor uw gezin – wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Wij staan voor u klaar met jarenlange ervaring in betalingsbeschermingsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Betalingsbeschermer

Een nieuwe auto, een caravan of een nieuwe inrichting van uw huis, daar droomt iedereen wel eens van. Zo’n aankoop kan met behulp van een financiering werkelijkheid worden. Maar de lol is er snel vanaf, als blijkt dat de maandelijkse termijnen niet meer te betalen zijn, bijvoorbeeld door werkloosheid of ziekte.


Meer Info

Inkomensverzekering

Als u niet meer kunt werken door ziekte of een ongeval, komt u na 2 jaar misschien in aanmerking voor een WIA uitkering. De hoogte van deze uitkering is afhankelijk van vele factoren. Uw inkomen kan hierbij fors dalen, zelfs tot onder de € 500,- per maand. Ongeveer 30% van de mensen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering aanvragen komen daar niet eens voor in aanmerking.

 

Meer Info

Overlijdensrisicoverzekering

Wanneer het inkomen van een gezinslid door overlijden wegvalt, dan is dat niet alleen een emotioneel zwaar verlies. De meeste mensen kunnen slechts enkele maanden van hun spaargeld leven en zijn daarna op hulp aangewezen. Met onze concurrerende overlijdensrisicoverzekering helpt Credit Life International u dit financiële gat op te vullen, zodat u ook in moeilijke fases van het leven aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.

 

Meer Info


 

Verantwoord en duurzaam ondernemen


Meer Info