Betrouwbaar
Credit Life

Onze verzekering betaalt wanneer u dat niet kunt.

Wij zorgen ervoor dat u uw
betalingsverplichtingen kunt nakomen

Wanneer u een krediet afsluit, een huis koopt of een gezin sticht, gaat u een financiële verplichting aan. Waarschijnlijk vraagt u zich weleens af of u deze verplichtingen wel altijd zal kunnen nakomen.

Samen met onze partners nemen wij u deze zorgen graag met onze verzekeringsoplossingen uit handen. Of het nu gaat om het garanderen van terugkerende betalingsverplichtingen of de financiële zekerheid van uw gezin – wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Wij staan voor u klaar met jarenlange ervaring in betalingsbeschermingsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Betalingsbeschermer

Een nieuwe auto, plasma-televisie of een eigen huis, daar droomt iedereen wel eens van. Zo’n aankoop kan met behulp van een financiering werkelijkheid worden. Maar de vreugde verdwijnt snel wanneer blijkt dat de afbetalingstermijnen niet meer te voldoen zijn, bijvoorbeeld door werkloosheid of ziekte.


Meer Info

Inkomensverzekering

Als je niet meer kan werken door een ziekte of ongeval, kom je na 2 jaar in aanmerking voor een WIA uitkering. De hoogte van deze uitkering is afhankelijk van vele factoren. Je inkomen kan hierbij fors dalen, zelfs tot onder de € 500,- per maand.

 

Meer Info

Overlijdensrisicoverzekering

Wanneer het inkomen van de hoofdverdiener door overlijden wegvalt, dan is dat niet alleen een emotioneel zwaar verlies. De meeste mensen kunnen slechts enkele maanden van hun spaargeld leven en zijn daarna op hulp aangewezen. Met onze concurrerende overlijdensrisicoverzekering helpt Credit Life International u dit financiële gat op te vullen, zodat u ook in moeilijke fases van het leven aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.

 

Meer Info


 

Verantwoord en duurzaam ondernemen


Meer Info