Veilig
Credit Life

Onze verzekering betaalt wanneer u dat niet kunt.

Betalingsbeschermer

Een nieuwe auto, plasma-televisie of een eigen huis, daar droomt iedereen wel eens van. Zo’n aankoop kan met behulp van een financiering werkelijkheid worden. Maar de vreugde verdwijnt snel wanneer blijkt dat de afbetalingstermijnen niet meer te voldoen zijn, bijvoorbeeld door werkloosheid of ziekte.

Met een betalingsbeschermingsverzekering beschermt u zich tegen dergelijke tegenslagen. Deze verzekering springt bij wanneer u door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid moeite hebt om aan uw betalingsverplichtingen te voldoen. Zo vangt u de gevolgen van onverwachte gebeurtenissen tijdens de contractperiode op en komen de verplichte betalingen niet in gevaar.

Wat kunnen wij voor u doen?

Als toonaangevende aanbieder van betalingsbeschermingsverzekeringen werkt Credit Life International samen met gerenommeerde partners in Nederland, Duitsland en elders in Europa. Wanneer u bij uw tussenpersoon een financiering afsluit, dan kunnen wij als verzekeraar optreden.

Verzekeringskaart

Credit Life International biedt haar betalingsbeschermerverzekeringen aan via verschillende partners. Met de verzekeringskaart kunt u in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Betalingsbeschermer van onze partners te vergelijken met andere aanbieders.