Veilig
Credit Life

Onze verzekering betaalt wanneer u dat niet kunt.

Betalingsbeschermer

Een nieuwe auto, een caravan of een nieuwe inrichting van uw huis, daar droomt iedereen wel eens van. Zo’n aankoop kan met behulp van een financiering werkelijkheid worden. Maar het kan ook veranderen in een grote zorg, als blijkt dat de maandelijkse termijnen niet meer te betalen zijn, bijvoorbeeld door werkloosheid of ziekte.

Met een betalingsbeschermingsverzekering beschermt u zich tegen dergelijke tegenslagen. Deze verzekering springt bij wanneer u door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden niet meer aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Zo vangt u de gevolgen van onverwachte gebeurtenissen op en komen de verplichte betalingen niet in gevaar.

Wat kunnen wij voor u doen?

Als toonaangevende aanbieder van betalingsbeschermers werkt Credit Life samen met gerenommeerde partners in Nederland, Duitsland en elders in Europa. Wanneer u bij uw tussenpersoon een financiering afsluit, dan kunnen wij als verzekeraar optreden.

Verzekeringskaart

Credit Life biedt haar verzekeringen aan via verschillende partners. Met de verzekeringskaart kunt u in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Betalingsbeschermer van onze partners te vergelijken met andere aanbieders.